van 21 tot en met 27 maart

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS RAM. Ram is een echte haantje de voorste. Vol ongeduld kan hij niet wachten tot hij in actie kan komen. Het is een zeer actief en sportief type. Maar wel een solist (tenzij hij bij voetbal de spits mag zijn). Het ondernemerschap (zzp'r) zit hem echt in het bloed. Overleggen is niets voor hem. Hij gaat liever meteen van start. Toch kan hij af en toe heel charmant uit de hoek komen. Hij is zeer recht voor zijn raap. Maar het is wel zo dat hij eerst doet, en dan pas nadenkt.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Deze week begint met een conflict. De belangen staan recht tegenover elkaar. Daarbij heb je het gevoel dat wat je ook doet, het door de ander niet gewaardeerd of niet gezien wordt. In het weekend ben je vooral bezig met het blussen van een vuurtje in de familiesfeer. Erg vervelend.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aan het einde van deze week speelt er een relationeel conflict. Dat kan op jou betrekking hebben maar het kan ook in je omgeving spelen. Met jouw wijsheid kun je goede adviezen geven! Vanaf dinsdag gaat jouw planeet Venus in het teken vissen lopen. Dat geeft een kalme en ontspannen sfeer.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
In het komende weekend wil je helemaal niks! Dus geen bezoekjes, geen telefoon, zelfs facebook gaat niet aan. Wat je op z'n hoogst kunt verdragen is wat rustige muziek. Volgende week dinsdag staan gevoel en verstand weer eens haaks op elkaar. Toch wijst je gevoel je altijd vlekkeloos de weg.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Op donderdag is het volle maan. En dat voel jij aan je onrust. Die houdt nog aan tot zondag, want dan pas kom je écht tot rust. De werkweek daarna begint nogal onrustig. Er is op maandag wel iemand die jou steunt. Op woensdag heb je hele briljante ideeën over jouw eigen toekomst. Hou die vast!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag en vrijdag kun jij oude oplossingen en nieuwe ideeën heel goed combineren. Daardoor ontstaan hele originele constructies. Na een heel rustig weekend weet je volgende week maandag precies wat je wilt en hoe je het wilt. Besef wel dat je hiermee nogal dwingend kunt overkomen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Tijdens het komende weekend word jij geconfronteerd met complete chaos. Alles loopt in de soep! En jij als geordende maagd kan hier echt niet tegen. Misschien is hiervan weglopen wel het allerbeste advies. Aanstaande dinsdag is het belangrijk om voor jezelf uit te maken wat de hoogste prioriteit heeft.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aan het einde van deze week komt het goed van pas dat jij zo'n diplomatiek type bent. Je kunt dit namelijk gebruiken om twee mensen die elkaar niet begrijpen dichter bij elkaar te brengen. Vanaf dinsdag gaat jouw planeet Venus in het teken vissen lopen. Een goede stand om wat afstand te nemen.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Eind deze week lopen jouw zaken niet zo goed. Het lijkt wel alsof niemand mee wil werken. En alles wat je probeert te ondernemen loopt zeer stroef. Doe in het weekend het liefst niets en wacht op maandag. Want dan is jouw energieniveau enorm hoog en kun je bergen verzetten op eigen kracht.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aan het einde van deze week komen er leuke voorstellen jouw kant op. Je hoeft zelf geen initiatief te nemen. Sterker nog, als je dat wel doet, eindigt dat in een teleurstelling. Laat het dus maar lekker op je afkomen. Volgende week woensdag ben je in een uitgelaten stemming met veel gevoel voor humor.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande vrijdag krijg je veel belangstelling. Je werkzaamheden worden door vrijwel iedereen gewaardeerd en deze erkenning doet jou erg goed. Je zelfvertrouwen groeit hierdoor. In het weekend ben je nog aan het nagenieten! En het motiveert jou om volgende week door te gaan.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Op donderdag en vrijdag maak je ineens mee dat je ideeën bij anderen in goede aarde vallen. Je wordt geroemd en geprezen om jouw originaliteit. En iedereen wil mee doen! Daar sta je in eerste instantie niet voor open. Maar in de loop van volgende week ga je toch de samenwerking aan.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Het einde van de week heeft een kleine verrassing voor jou in petto. Maar helaas ook een kleine domper. Het leven blijft bitter-zoet. In een gezellig weekend komen er heel wat verhalen los. Je geniet van het gezelschap. Vanaf 26 maart staan de planeten goed voor de liefde. Dat wordt daten!