Afbeelding
Foto:

Opening Fruitpark Hotel

& Spa in Ochten

OCHTEN - Vanaf half april opent Nationaal Fruitpark Ochten het geheel nieuwe Fruitpark Hotel & Spa****. Uniek in Nederland, een duurzaam zelfvoorzienend hotel met luxe inrichting, prachtige lobby, royale sfeervolle kamers, wellness en terras omringt door het ecologisch en educatieve Fruitpark.

Fruitpark Hotel & Spa biedt alles voor een ontspannen weekend weg of meerdaagse bijeenkomst. Er is een volop keuze uit de verschillende kamers. Er zijn kamers met bad en douche, (dak)terras, (bruids)suites met tweepersoons whirlpool, familiekamers en mindervalidekamer. De ruime sfeervolle kamers beschikken over alle benodigde faciliteiten en luxe zoals fantastische bedden, royale badkamers, airconditioning, groot flat screen tv, bureau, minibar, koffie en thee faciliteiten, kluis, haardroger en een zithoek.

Zakelijke bijeenkomsten of kort overleg. Maar niet alleen voor overnachtingen kunt u terecht bij het Fruitpark Hotel. Vergadering, receptie, meerdaagse training of andere (familie) bijeenkomst? Professionaliteit, kwaliteit, gastvrijheid, rust, luxe en ontspanning staan bij het Fruitpark Centraal. Voor u en uw zakenrelatie is het Fruitpark Hotel ook de ideale locatie voor een kort overleg onder het genot van een hapje en een drankje of heerlijke lunch met verse streekproducten.

Kom ook genieten van het geheel vernieuwde park. Ook het Fruitpark zelf is geheel vernieuwd met onder andere een blote-voetenpad, speeltuin, kinderboerderij, uitkijktoren, kikkerpoelen, restaurant en terras. Geniet van de luxe en rust en ontdek wat de Betuwe u te bieden heeft.

Centraal gelegen aan de A15 tussen Tiel en Nijmegen, gratis parkeren en gratis shuttleservice. 7 dagen per week geopend vanaf 08.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.fruitparkhotel.nl