Presentatie

corso-ontwerp

ECHTELD - Stichting Corsowagen Echteld presenteert het ontwerp voor het corso 2019 op zaterdag 23 maart in dorpshuis De Hoge Hof in Echteld.

De avond begint om 20:30 uur. Iedereen is welkom om op deze avond het ontwerp te komen bekijken.

Bingo in

Onder de Toren

ELST - Zaterdag 23 maart houdt Hart van Elst de jaarlijkse bingo in zalencentrum Onder de Toren.

Er zijn diverse boodschappentassen en vleesschalen te winnen. De aanvang is 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:00 uur.

Bewonersavond dijkversterking

verzet

IJZENDOORN - De bewonersavond van Huis van IJzendoorn over dijkversterking op donderdag 28 maart gaat niet door.


Het waterschap doet onderzoek naar besparingen binnen de dijkversterking. De kans is aanwezig dat hierdoor de eisen voor de nieuwe dijk veranderen. Het is niet verstandig om een avond te organiseren met het gevaar dat gepresenteerde informatie wordt achterhaald. Het is beter om de avond naar een later moment dit jaar te verplaatsen, en dit gebeurt dan ook. Hierover volgt nader bericht!

Boswachter bij Vrouwen van Nu

in Dodewaard

DODEWAARD - Bij het begin van de officiƫle lente is er bij Vrouwen van Nu een avond met boswachter Bert Vos uit Neerijnen. Bert neemt de vrouwen mee op een 'tocht' door Gelderland en het mooie rivierengebied komt zeker aan bod.

Mooier kun je de lente toch niet beginnen! Begin van de avond is 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Introducees die eens een avond met onze club willen kennismaken zijn natuurlijk welkom. Niet-leden betalen entree van 3,50 euro. Meer informatie over de vereniging staat op https://vrouwenvannu.nl/hiendodewaard.

Nordic walking

in Elst

ELST - Nordic walking is sportief wandelen, waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale stokken (poles). Voor oudere mensen is deze sport zeer geschikt, omdat het de gewrichten ontlast en voor jongere deelnemers een leuke sportieven bezigheid in de natuur.

Vanaf maandag 1 april start een beginnerscursus om 19.00 uur.

Er wordt verzameld op de Overste Kamp 11 in Elst. Het cursusgeld bedraagt 45 euro voor zes lessen, graag bij de eerste les betalen. Aanmelding is noodzakelijk in verband met stokken. "Als u mee wilt doen kunt u zich opgeven per e-mail : samson.karin@gmail.com of bellen op nummer 06 44786317.