Afbeelding
Foto:

Suzannes gratis naar

Koningsdag De Wolfsberg

GROESBEEK - De Wolfsberg in Groesbeek heeft VOF De Kunst weten te strikken voor het oranjefeest in de tuin op Koningsdag. En dat is bijzonder, want de Nederlandse band toert dit jaar langs de popzalen.

Het is precies 35 jaar geleden dat de wereldhit 'Suzanne' uitkwam. Deze debuutsingle van VOF De Kunst kwam op nummer 1 binnen in de nationale hitparade en wereldwijd werden er meer dan driemiljoen platen van verkocht. En omdat al die Suzannes tot op de dag van vandaag worden toegezongen met dit lied, krijgen ze bij De Wolfsberg gratis entree. Ook als je Susanne, Susan, Suzan of Suus heet ben je welkom. Stuur een berichtje naar evenementen@dewolfsberg.nl en op 27 april mag je uit volle borst mee-blèren tijdens een gratis Koningsfeest 2019.

Ook 'Eén kopje koffie', 'Retour Sneek' en 'Oude liefde roest niet' zijn van VOF De Kunst. Bovendien mixt de band eigen nummers met andere Nederlandstalige hits uit de jaren 80, waarvan iedereen zonder aarzeling het refrein kan meezingen. Behalve de vermakelijke feel-good nederpop van VOF De Kunst staat Bouke en de 12-mans ElvisMatters band op het programma. Met hits uit de jaren 60 en 70, waaronder klassiekers van Elvis, maar ook het repertoire van onder andere Johnny Cash, Roy Orbison en Tom Jones.

Afsluiter van het feest is Daredevils, een mashup coverband die al enkele jaren onder het management van The Dirty Daddies meedraait in het live circuit. In anderhalf uur laat de band zien dat klassiekers perfect samensmelten met de nieuwste hits en wisselt ze creatief Bon Jovi met Katy Perry en gaat ze van Taio Cruz naar Golden Earring. Is je naam helaas niet Suzanne? Tickets zijn voor 16 euro verkrijgbaar via www.tributeparty.nl.