van 14 tot en met 20 maart

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. De maatschappelijke carrière van de vissen is een beetje een probleem. Vissen is namelijk hét teken van de werkloosheid. Niet dat ze niet van aanpakken weten. Ze kunnen werken als een paard. Maar hun draai vinden is het probleem. Het beste komen ze nog terecht in de hulpverlening. En met hun grote fantasie kunnen ze uitgroeien tot ware kunstenaars.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Voor het weekend maak je nog snel een soort eindspurt. Daardoor kun je in het weekend tevreden terugkijken op je werk. Na het weekend maak je nog wat losse klussen af. Op de 20e om 23:00 uur begint de lente en ook de ramperiode. Dat geeft nieuwe energie en je kunt nu een goed idee erdoor drukken.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aan de planeetstanden te zien begint voor jou het weekend al op vrijdag. Zondag is een uitgelezen dag om vooral aandacht aan elkaar te besteden. Het wordt een feest van herkenning! Maandag is rommelig maar op dinsdag en woensdag heb je geweldige ideeën die je meteen gaat uitvoeren.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Ondanks de tegenslagen van de laatste tijd heb je vrijdag te maken met een opsteker. Er kan dus toch nog iets goed gaan! In het weekend heb je te hoge verwachtingen. Wees in ieder geval blij met het goede gesprek dat je hebt op zaterdag. Maandag en dinsdag zijn goede dagen om te daten.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag kenmerkt zich door meningsverschillen. Leg je erbij neer, kreeft. In het weekend sta je voor een moeilijk dilemma. Daar valt 'omheen' te werken met creatieve oplossingen. Na het weekend maak je voorzichtig wat toekomstplannen. Op woensdag niet praten maar gewoon doen.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag heb je de neiging om je ego op te blazen. Gelukkig bind je op vrijdag alweer in. Je weet dan beter te verwoorden wat je eigenlijk te zeggen hebt. Volgende week woensdag begint de lente weer en dat geeft jou een hoop nieuwe energie. Waar ga je die voor gebruiken?

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Donderdag voel jij je niet zo happy. Maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door het goede gevoel dat je op vrijdag hebt. In het komende weekend praat jij zowaar over je eigen gevoelens. Na het weekend moet je hard werken, maar omdat je leuke collega's hebt is dat voor jou niet zo'n probleem.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vrijdagavond is dé avond om uit te gaan. Lekker chillen met vrienden is het helemaal. In het weekend maak je contact met oude en nieuwe bekenden. De combinatie(s) lijken gewaagd maar het werkt wel. Na het weekend heb je indringende gesprekken die heel wat blootleggen. Doe er iets mee!

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Tot het weekend moet je nog even een paar zaken afronden. Dat doe je met veel flair. In het weekend lijkt de sfeer ontspannen maar spelen er onderhuids wel wat emoties. Ze benoemen is een goede zaak. Volgende week woensdag is een dag om door een ringetje te halen. Gebruik die dag goed.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Donderdag heb je de neiging om jezelf op te blazen. En dat terwijl dat nergens voor nodig is. Op zaterdag ben jij erg breedsprakig. Bedenk dat je je toehoorders hierdoor kunt verliezen. Maandag is een uitstekende dag om je betrokkenheid aan anderen te tonen. Woensdag ben je wat humeurig.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Eind van de week heb je veel energie en gebruik je die heel doelgericht. Op zaterdag kom je maar niet tot rust. Zoek op zondag iemand op waar jij je goed bij voelt. Dan kalmeer je vanzelf. Volgende week woensdag ben jij heel uitgebalanceerd. Emotie en verstand zitten dan gelukkig op één lijn.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Voor het weekend blaas je een oud project nieuw leven in. Je ziet het ineens weer helemaal zitten. In het weekend trek je op met oude bekenden. Maar je voelt je niet zo op je gemak. Bepaalde gewoontes storen je mateloos. Dinsdag en woensdag zijn goede dagen om je gedachten op een rij te zetten.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op donderdag heb je even een dip. Maar op vrijdag verkeer jij in goed gezelschap en leef je helemaal op. In het weekend zegt je gevoel ergens 'ja' tegen maar je verstand blijft maar 'nee' zeggen. Laat het even rusten. Op maandag ga je goed om met andermans emoties maar op woensdag is het je teveel.