Afbeelding

Drie themabijeenkomsten over vitaliteit

OCHTEN/IJZENDOORN - Wil jij weten wat je naast sport en bewegen nog meer kunt doen om gezond te blijven en je lekker in je vel te voelen? In maart en april organiseert ‘Leven als een Prof!’ drie themabijeenkomsten over vitaliteit. Na de eerste activiteiten in de herfst van 2018 voor kinderen richten we ons nu op volwassenen uit Neder-Betuwe.

Vitaliteit wordt vaak bestempeld als ‘voldoende sporten en bewegen’, maar er komt veel meer bij kijken dan dat alleen. Het omvat ook zaken als voeding, ontspanning, slaapkwaliteit, geluk en sociale contacten. Tijdens drie avonden, afwisselend bij v.v. Uchta en v.v. Olympia, gaan we daarom in samenwerking met lokale specialisten in op verschillende thema’s rondom vitaliteit.

De bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 21 maart ('Leef & Beweeg' – Sporthal De Linie), dinsdag 26 maart ('Gezonde voeding' – Sportpark De Hoeken) en donderdag 4 april ('Lekker in je vel' - Sporthal De Linie). Elke bijeenkomst duurt van 20:00 uur tot omstreeks 22:00 uur. In periode erna krijgen deelnemers via een strippenkaart mogelijkheid om gratis kennis te maken met zeven sporten uit het aanbod van de organiserende verenigingen.

Het programma is gratis en bedoeld voor inwoners van Neder-Betuwe van 16 jaar en ouder. Wanneer je geïnteresseerd bent vragen we je om jezelf voor een of meerdere avonden in te schrijven via onze website (www.levenalseenprof-nederbetuwe.nl). Hier vind je ook meer toelichting over de specifieke avonden en de sprekers.