Swobrik chauffeurs met passagier. (foto: Rosemarie Verwoerd)
Swobrik chauffeurs met passagier. (foto: Rosemarie Verwoerd)

Swobrik zoekt chauffeurs

KESTEREN - De stichting Swobrik in Kesteren zoekt vrijwilligers als chauffeur voor de personenbus.

Met deze bus vervoert Swobrik ouderen en mensen met een beperking in en rond Neder-Betuwe. De bus staat in Kesteren. Als chauffeur op de bus hebben vrijwilligers een dubbele functie. Ze zorgen ervoor dat inwoners veilig op de plaats van bestemming aankomen en ondersteunen inwoners met in- en uitstappen als zij dit zelf niet meer kunnen. Een B-rijbewijs is voldoende om de bus te mogen besturen. Neem voor meer informatie contact op met Rosemarie Verwoerd, 0488 443210 of mail naar johanenrosemarie@upcmail.nl.

FNV-Belastingservice

OVERBETUWE - Evenals voorgaande jaren is FNV Overbetuwe ook dit jaar weer behulpzaam bij het doen van de belastingaangifte voor haar leden.

In de maanden maart en april kunnen FNV-leden die van deze service gebruik willen maken, hiervoor terecht in De Wieken Prinses Irenestraat 49 in Elst Het is wel noodzakelijk eerst een afspraak te maken.

De contactgegevens voor het maken maakt men via https://www.afspraakmakenfnv.nl/ of door te bellen met het contactcenter: 088 3680368. Tussen 1 februari en 30 april bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Vergeet vooral niet uw aangiftebrief, ledenpas en machtigingscode mee te brengen naar de invulafspraak.