Klussen op het Liefkenshoek-terras. (foto: Bert van Putten)
Klussen op het Liefkenshoek-terras. (foto: Bert van Putten)

Heterendoet tijdens NLdoet

HETEREN - Ook dit jaar pakt Heteren weer groots uit tijdens NLdoet. Op zaterdag 16 maart is Liefkenshoek weer de thuisbasis van alle klussen die op die dag in Heteren opgepakt worden.

"Ook dit jaar rekenen we weer op meer dan honderd vrijwilligers die met elkaar lekker en gezellig bezig gaan. Om 9.45 uur starten we met koffie en gebak bij Liefkenshoek en na 16.00 uur eindigen we met een dorpsmaaltijd die net als andere jaren door Liefkenshoek verzorgd zal worden."

Iedereen kan meedoen, er is altijd een passende klus/bezigheid. Een greep: klussen en wandelen bij de Liefkenshoek, Heteren opschonen, wilgen knotten, snoeien en klussen bij de jongerensoos, Voorjaarsschoonmaak bij SamSammie, buitenwerk bij de NH-kerk, Heterense bankjes opknappen, klussen bij de Passie en zeker niet te vergeten... de kinderboerderij komt naar de Liefkenshoek.

Ook een dagdeel helpen is mogelijk en in de ochtend bij het ene en in de middag bij het andere is ook denkbaar. Een mooie, gezellige dag waar vele handen zorgen voor licht werk en waarbij ook nieuwe contacten zorgen voor een tevreden gevoel aan het einde van de dag en met een volle maag naar huis. Helpen lukt niet, ook dan ben je welkom bij de dorpsmaaltijd. "Wil je laten weten dat je er bij bent? Stuur een berichtje naar bert@heterensociaal.nl."