Pauwstaartduiven.
Pauwstaartduiven.

Dierengeluiden

Wie wil ons helpen?

HETEREN - Bij ons in de kinderboerderij en op het Landgoed werken veel vrijwilligers en stagiaires, allemaal met hun eigen specialiteit. Zo hebben we natuurlijk een aantal mensen die voor de dieren op de boerderij zorgen.

Zij zorgen dat er altijd voldoende voer en water voor de beesten is en dat de geiten en het paard regelmatig buiten komen. Zij zorgen er ook voor dat de boerderij en omgeving er verzorgd uitziet, dat is al met al een hele klus. Verder werken er op het het Landgoed zelf mensen in 'het groen' en in de kantine. We hebben ook iemand die de NME excursies leidt. Vorige week weer een hele leuke excursie 'vogels kijken en luisteren' gedaan met groep 4 van De Haafakkers uit Heteren. Op zo’n groot terrein zijn er natuurlijk altijd klusjes te doen, dus is er altijd wel iemand met twee rechterhanden zoals dat dan zo mooi heet. Maar de persoon met de rechter handen die op dit moment bij ons werkt is niet zo handig met snoertjes en andere technische zaken. Daarom zoeken wij iemand die zo nu en dan technische dingen voor ons kan doen, zoals bijvoorbeeld het solderen van draadjes of hoe dat maar mag heten.

Wil je weten wat precies de bedoeling is bel dan met Landgoed Overbetuwe, Uilenburgsestraat 3 in Heteren, 026 4720707. Er is bij ons altijd wat te doen, met dieren, in het groen, in de kantine, klusjes en nog veel meer. Voel je er iets voor om een paar dagdelen bij ons als vrijwilliger te komen werken neem dan ook contact met ons via bovenstaand telefoonnummer. Wij verwelkomen graag nieuwe vrijwilligers!!