Afbeelding
Foto:

Steenhandel KAN is verhuisd naar Gendt

GENDT - Per 1 februari heeft steenhandel KAN zich officieel gevestigd aan de Biezenkamp 21 te Gendt.

Ruim 20 jaar geleden begon Richard Rutten zijn steenhandel in Ressen. Inmiddels heet dit Ressen-Nijmegen Noord en heeft de oprukkende woningbouw de grenzen van zijn voormalige locatie bereikt. Steenhandel KAN vond daarom de tijd rijp om de overstap te maken naar het industrieterrein in Gendt om daarmee de toekomst met mogelijke uitbreiding zeker te stellen.


Steenhandel KAN levert zowel aan particulieren als aan bedrijven, heeft een ruim assortiment bestratingen en kan het aanbod van diverse fabrieken leveren. Naast bestrating is inmiddels ook een ruim assortiment houten schuttingen en hekwerken leverbaar. Door bemiddeling bij plaatsing en aanleg kan steenhandel KAN zijn klanten een ruime service geven bij al het tuin en bestrating werk.


KAN heeft in korte tijd de overstap naar Gendt kunnen verwezenlijken en een groot gedeelte van de bestrating staat al geshowd. In de komende maanden zal de showtuin nog worden uitgebreid.
De korte levertijden en ruime openingstijden blijven ook in de toekomst het kenmerk van steenhandel KAN. De gunstige ligging van het bedrijventerrein waarborgt snelle leveringen aan binnen- en buitenland, ook op afroep, waarmee KAN zich in het verleden al kon onderscheiden.
Dat de consumenten in de aanloop van de verhuizing naar Gendt steenhandel KAN heeft kunnen vinden, geeft Richard Rutten het vertrouwen een goede stap voorwaarts gemaakt te hebben.

Steenhandel KAN, Biezenkamp 21 Gendt; 024 3481148; Info@steenhandelkan.nl www.steenhandelkan.nl.