Abonnement De Verbinding?

ZETTEN - Heeft u al een abonnement van De Verbinding? In het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten worden er dagelijks activiteiten gehouden.

Als u een abonnement heeft is deelnemen aan een vaste activiteit meestal gratis, zoals bij koffietijd, wandelen, schilderen, sjoelen, creatief, kaarten en koersbal. Bij sommige activiteiten betaalt u een kleine vergoeding zoals bij het bloemschikken 0,50 euro en bij het schilderen als u materialen koopt zoals een schildersdoek. Bij het samen eten betaalt u 7,50 euro voor een driegangenmenu en bij de bingo en filmavond krijgt u korting. Bij alle activiteiten kost het eerste kopje koffie 0,50 euro als u een abonnement heeft.Voor het tweede kopje koffie betaalt u de normale prijs van 1,50 euro.

Wat kost nu een abonnement? Een abonnement kost 9,50 per maand en schrijft u zich in als echtpaar kost dit 14,00 euro. Voor deze prijs kunt u aan elke vaste activiteit meedoen die wij organiseren. Komt u de eerste keer om u de sfeer te proeven of om te kijken of u een bepaalde activiteit geschikt vindt is de activiteit en eerste kopje koffie gratis. Het ontmoetingscentrum De Verbinding is niet leeftijdsgebonden, en we zouden het leuk vinden om ook de 'jonge ouderen' te verwelkomen. U kunt ook een abonnement afsluiten als u niet wil deelnemen aan een activiteiten maar om ons als ontmoetingscentrum te steunen. U wordt dan steunend lid van het ontmoetingscentrum De Verbinding, en u kunt altijd langskomen voor een kopje koffie of een activiteit Voor vragen kunt u contact opnemen met een van onze gastvrouwen op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur.

Spreekuur HVOB

ELST - HVOB houdt iedere derde donderdag van de maand spreekuur van 19,00-20,00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder Vivare.

Schroom niet om kontakt met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst.