Lekker en gezellig eten in De Verbinding

ZETTEN - Op maandagavond wordt er in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten, door enthousiaste vrijwilligers een lekker driegangenmenu gekookt. Deze maaltijd begint om 17.00 uur en duurt ongeveer tot 18.30 uur.

Er worden verschillende soorten menu’s bereid. Soms een stamppot, een ovenschotel, lekker Hollands met een aardappeltje en groenten, maar ook regelmatig buitenlands. De deelnemers geven soms ook wel een gerecht aan wat ze nog een keer willen eten, zoals de pilav met rijst is zeer gewild.

Wat kost een maaltijd? Een maaltijd kost 7,50 euro voor een abonnementhouder en 10.00 euro voor als u geen abonnement heeft. Hiervoor krijgt u een heerlijk voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Drankjes zijn hier niet bij inbegrepen. Nieuw is op de eerste maandag van de maand een fritesavond. U kunt dan kiezen uit frites met een frikandel, kroket, hamburger of een balgehakt. Alle snacks kosten 1.50 per stuk, inclusief de sausjes en uitjes. Op deze avond is er ijs als dessert.

Voor de wekelijkse maaltijd kan men zich opgeven tot en met maandagochtend 11.00 uur in verband met de boodschappen. Voor de snackavond hoeft u niet te reserveren. Voor antwoorden op vragen kan men op maandag, dinsdag en donderdag bellen naar 0488 453187 tussen 9.30 en 11.30 uur, de gastvrouw / gastheer staat een ieder graag te woord.