Afbeelding
Foto:

Uw scheiding zorgvuldig geregeld én hypotheekadvies onder één dak

BETUWE - Bij 'Scheiden doe je samen' is dit mogelijk. Veel mensen willen na hun scheiding graag in de woning blijven wonen, of een nieuwe woning aankopen.

Johan Bosveld (financieel scheidingsplanner, MfN/ADR-mediator en mede-eigenaar van Bosveld Scheidingsbemiddeling) vertelt: "Door onze gedegen financiële/fiscale/juridische kennis en ervaring, zijn wij in staat om met onze cliënten mee te kijken of hun hypotheekwensen haalbaar en verantwoord zijn. Tevens hebben wij geen enkel belang bij een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij, maar kunnen wel bij bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland terecht.

Normaal gesproken heb je een mediator/advocaat voor de afwikkeling van een (echt)scheiding en daarnaast een hypotheekadviseur voor de hypotheek nodig. Tevens verlangt een hypotheekverstrekker meer financiële gegevens bij een echtscheiding dan bij een reguliere hypotheekverstrekking. Neem alleen al de eventuele partneralimentatie, die van belang wordt bij het verstrekken van een hypotheek na scheiding, als dit van toepassing zou zijn natuurlijk. Dit kan betekenen dat het langer duurt voordat cliënten meer duidelijkheid krijgen over eventuele toekomstige hypotheekwensen, dus woonwensen. Als je via ons kantoor de scheiding, al dan niet met kinderbegeleiding, alsmede de hypotheek laat regelen, betekent dit, dat wij veel van de benodigde financiële gegevens al "in huis hebben" en berekend kunnen hebben (bijvoorbeeld de partneralimentatie). Zo kunnen wij snel inzichtelijk maken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van hypotheekverstrekking en dit verder ook volledig verzorgen. Niet alleen voor cliënten, maar ook voor de eventuele kinderen is rust en duidelijkheid over de mogelijkheid, om al dan niet in de huidige woning te kunnen blijven wonen, van groot belang. Een scheiding is immers naast een financiële afwikkeling, ook emotioneel een zwaar traject! Ook als de scheiding elders wordt/is geregeld kun je voor hypotheekadvies bij ons terecht."

Meer informatie op www.scheidendoejesamen.nl of bel met kantoor 085 4010839.