Nog nooit was het zo leuk om als single nieuwe mensen te ontmoeten

Single Pubquiz

ELST - De eerste single pubquiz in november was een succes dus daarom gaan we er vrolijk mee door! Dus ben jij single? Gewoon zin in een leuke avond en klaar met het gedoe van datingsites en swipen? Geef je dan nu op voor de single pubquiz bij Café bij Tante in Elst op donderdag 31 januari.

Onder leiding van een professionele quizmaster geniet je van een interactieve avond met gegarandeerd leuke mensen, de nodige hilariteit en mooie gesprekken. Bij een quiz horen natuurlijk prijzen, ook deze zijn op deze avond te winnen.

Klinkt dit goed? Aanmelden kan via contac@cafebijtante.nl, graag voor 27 januari. De kosten zijn vijf euro per persoon. En neem vooral je single vriend of vriendin mee, wij beloven een gezellige avond. De deur van café bij Tante aan de Stationsstraat 5 in Elst, gaat die avond om 19.30 uur open, quiz start om 20.00 uur.

Café bij Tante opent alleen de deuren als er wat te doen is. Dit kunnen (besloten) feesten en bijeenkomsten zijn maar ook vrij toegankelijke activiteiten als live muziek, dartavonden en twee keer per maand de populaire pubquiz. Café bij Tante kent een warme en persoonlijke sfeer. Weet je dat je hier ook een heerlijk biertje kunt nuttigen uit eigen brouwerij?