Inloop Hulpdienst

tijdens Huiskamer van Elst

ELST - Dagelijks verlenen vrijwilligers van de stichting Algemene Hulpdienst Elst hulp aan dorpsgenoten die hulp nodig hebben en waarvoor hulp niet beschikbaar is.

Het gaat daarbij om het bezorgen van warme maaltijden in het kader van Tafeltje Dekje of vervoer naar ziekenhuis of een andere bestemming. Ook het doen van boodschappen, tuinklussen of karweitjes in en om het huis behoren tot de vrijwillige dienstverlening. Iedere inwoner van Elst die daarvoor in aanmerking komt kan contact opnemen met de Hulpdienst. Dat kan door op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur te bellen naar 0481 374926 of via website www.hulpdienstelst.nl.

Donderdagochtend 17 januari zijn vertegenwoordigers van de Hulpdienst aanwezig tijdens de Huiskamer van Elst, het ontmoetingspunt voor Elstenaren op de donderdagochtenden in de Bibliotheek aan het Europaplein. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan men meer te weten komen over de vrijwillige hulpdiensten die worden verleend met bemiddeling van de Algemene Hulpdienst Elst. Een bezoek aan de Huiskamer van Elst kost niets en is geheel vrijblijvend.