Afbeelding
Foto:

Spel- en sportinstuif Valburg

VALBURG - Zaterdag 19 januari organiseert recreatiesportvereniging Valburg (RSVV) een spel- en sportinstuif voor peuters, kleuters en jeugd tot 12 jaar. Iedereen is van 9.00 - 11.00 uur welkom om lekker te komen klimmen, klauteren en spelen in sportzaal 't Kriekske (Stationstraat 20, Valburg). Vooraf opgeven is niet nodig.

RSVV is een kleine en gezellige sportvereniging voor jong en oud. Recreatief sporten in een ongedwongen sfeer is het uitgangspunt. In groepsverband worden wekelijks verschillende sportlessen gegeven voor peuters en kleuters (gym), jeugd (gym en volleybal), volwassenen (bodyfit en volleybal) en senioren (bodyfit). Voor meer informatie: www.rsvv-valburg.nl.

Iedere zaterdagochtend worden gymlessen verzorgd voor peuters-kleuters en jeugd tot 12 jaar. Onder begeleiding van een enthousiaste juf worden diverse spel- en sportactiviteiten aangeboden, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om vrijblijvend twee proeflessen te komen volgen! Voor meer informatie kan men mailen naar secretaris.rsvv@gmail.com.