Afbeelding
Foto:

Het beste medicijn voor Blue Monday: ga mee wandelen!

HEMMEN - Blue Monday (deprimaandag), is zogeheten de meest deprimerende dag van het jaar. Onderzocht is dat op deze maandag de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Doordat de dagen kort, donker en veelal koud en grijs zijn en eerste goede voornemens zijn mislukt.

Daar wil Sabine Jansen van Lifefullness Coaching wat aan doen. Daarom organiseert zij op de ochtend van 21 januari de Bleu Monday Walk. Lifefullness Coaching is een bedrijf dat mensen coacht bij het beschermen en versterken van gezondheid door een natuurlijke leefstijl middels het aanbieden van persoonlijke wandelcoaching, groepscursussen Mindful Walk en workshops voor particulieren en bedrijven.

Tijdens de Bleu Monday Walk wordt aandacht besteed aan het onderwerp depressie, hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je, je beter kunt voelen. Tijdens de positieve, energie gevende wandeling is er aandacht voor de omgeving, je zintuigen worden geprikkeld met allerlei intermezzo’s.

De Bleu Monday Walk start om 9.00 uur bij De Oude school in Hemmen en duurt 1,5 uur. De wandelroute is ongeveer 5 km en geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars. Na afloop is er koffie/ thee en kan er nagepraat worden. De kosten zijn 15 euro per persoon, aanmelden kan telefonisch of via de website, hier staan ook meer informatie en alternatieve data.

Sabine Jansen: 06-11278063 https://lifefullnesscoaching.nl. Ben je die dag aan het werk, niet getreurd, misschien is een Bleu Monday lunchwandeling iets voor jouw bedrijf/ je team? Lifefullness Coaching verzorgt ook andere trainingen.