Gezellige kerstbingo in De Verbinding

ZETTEN - Op donderdagavond 20 december is er in ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 in Zetten weer een gezellige bingo. Deze keer geheel in kerstsfeer.

De kerstbingo begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur staan de deuren open. Op deze bingoavond speelt men twee keer drie ronden. Bij elke ronde is er drie keer kans op een prijs. Op onze bingotafel staat een groot aantal prijzen verdeeld in drie categorieën waaruit men zelf een keuze kan voor de eerste prijs, tweede prijs en een categorie voor de derde prijs. Deze prijsjes bestaan uit huishoudelijke artikelen, lekkernijen, seizoensgebonden artikelen en leuke hebbedingetjes. Heeft u een leuk idee voor bingoprijsjes kan men dit doorgeven aan de gastheer of gastvrouw. De entree is op deze avond voor abonnementhouders 3,50 euro en voor niet-abonnementhouders 5,00 euro. Dit is inclusief de bingokaart en een kopje koffie. Koopt men twee kaarten betaalt men voor de tweede kaart 1,00 euro minder.

"Heeft u zin in een leuke avond in een prettige kerstsfeer kom dan gezellig naar het ontmoetingscentrum De Verbinding. Het maakt niet uit of u jong of iets meer op leeftijd bent. In het ontmoetingscentrum De Verbinding is iedereen welkom.Voor vragen of info kunt u bellen naar onze gastvrouw / gastheer op maandag dinsdag donderdag en vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur op telefoonnummer 0488 453187. Het ontmoetingscentrum De Verbinding draait volledig op vrijwilligers. Zonder dit team zou De Verbinding niet kunnen voortbestaan.