De Rotary Wensboom tijdens het Winterfestijn. (foto: Jaleesa Fotografie)
De Rotary Wensboom tijdens het Winterfestijn. (foto: Jaleesa Fotografie) Jaleesa Fotografie

De Rotary Wensboom,

doe een wens voor uw medemens!

ELST - Rotaryclub Elst Over-Betuwe komt met een nieuw initiatief. Tijdens de opening van het Winterfestijn in Elst zaterdag 15 december wordt de Rotary Wensboom onthuld, een nieuw initiatief van Rotaryclub Elst Over-Betuwe.

Alle inwoners van Overbetuwe worden opgeroepen om wensen voor een medemens te doen. "Ongetwijfeld kent u mensen in uw omgeving of buurt die heel goed extra hulp kunnen gebruiken." Rotaryclub Elst Over-Betuwe gaat proberen om gedurende het jaar zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan!

De Wensboom staat in het café van het Winterfestijn. "Bij de Wensboom liggen wenskaarten waarop u uw wens kunt schrijven. Het is enorm belangrijk dat u de wens zo goed mogelijk omschrijft en dat u uw persoonlijke gegevens invult. Dan kan Rotaryclub Elst Over-Betuwe contact met u opnemen om te bespreken hoe het verder gaat.

Het mag dus elke wens zijn die u maar kunt bedenken, als deze maar ten goede komt aan de medemens. Het gaat met name om wensen waarvoor onze Rotaryleden de handen uit de mouwen gaan steken, een advies kunnen geven, een zetje in de goede richting kunnen geven of anderszins een bijdrage leveren. Dit mag een wens zijn voor de buurvrouw, een familielid, een goede bekende, de buurtbewoners,….kortom, voor wie u maar wilt!"

Meer informatie over de Wensboom of Rotaryclub Elst Over-Betuwe staat op www.rotarywensboomoverbetuwe.nl. Via deze website kan men ook zijn wens kenbaar maken.