Afbeelding

Dierengeluiden: Bijna kerstmis

HETEREN - Ja, het is al bijna kerst, de gezelligste tijd van het jaar. Met veel groen in huis en nog veel meer lichtjes. Gezellig met elkaar eten en kletsen. Maar wij, de vrijwilligers van de kinderboerderij Overbetuwe aan de Uilenburgsestraat 1 in Heteren willen er bij ons in de kantine van de camping ook een feestje van maken.

Daarom organiseert Corry Kramer een supergezellige bingo. De bingo is op 21 december en begint om 20.00 uur, natuurlijk is de zaal ruim van tevoren al open. De bingokaarten kosten 1,00 euro per ronde en er zijn superleuke prijzen te winnen. Lijkt het je leuk om mee te spelen laat dit dan nog even aan Corry weten (06 30006376) of kom vrijdag spontaan naar de kantine. Ik weet zeker dat Corry en de andere vrijwilligers er een fantastische avond van zullen maken. Dus tot vrijdag!

Na de kerst krijgen we dan natuurlijk oud en nieuw, met het gebruikelijke vuurwerk op oudejaarsavond. Dat is prachtig om te zien, maar denk bij het afsteken ook eens aan de dieren die er niets van snappen en van al dat knallen doodsbang worden. Steek je vuurwerk dus zo en daar af waar de schapen in de wei, de dieren die in de stallen staan en natuurlijk ook de huisdieren er niet te veel last van hebben."