Oecumenische kerstviering

voor senioren

HETEREN - Op donderdag 20 december zal er in Liefkenshoek een oecumenische Kerstviering worden gehouden en wel om 18.30 uur.

De overweging wordt verzorgd door Ds.W.Piksen. Het seniorenkoor onder leiding van Chr. van Haaren en met pianobegeleiding van Ans Nijhold zal de dienst opluisteren. Na afloop is er koffie en thee met een heerlijk stukje kerstbrood. Iedereen is welkom.

Bingotime

ELST - Het is weer bingo-time. Vrijdag 21 december is het weer zover. Het bingoteam van de Koninginnebuurt, organiseert weer een gezellige bingoavond!

Deze bingo is om 20.00 uur in zaal 002 van het cultureel centrum De Wieken. De zaal is open om 19.30 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen en er is gelegenheid om koffie of een drankje te nuttigen.

Kerstviering

in Randwijk

RANDWIJK - Op woensdag 26 december zal het kerstfeest gevierd worden in de Hervormde Kerk in Randwijk. Het thema luidt: "De engel boodschapt, God vervult!"

Kom luisteren naar de boodschap die werd gebracht, vele jaren geleden, maar die nog alle dagen tot ons komt! Wij nodigen u en jou uit om dat met ons te vieren. Na deze viering bent u en jij van harte uitgenodigd om een kopje koffie/thee of wat fris te komen drinken in De Voorhof. De dienst begint om 10:00 uur; allen welkom! Eerste kerstdag zullen er twee diensten gehouden worden. Deze diensten beginnen om 10:00 en 18:30 uur.

Vrijwilliger voor een Syrisch gezin gevraagd

KESTEREN - Een Syrisch gezin in Kesteren wil graag ondersteuning krijgen bij hun administratie en contacten buitenshuis.

"De ouders spreken slecht Nederlands en zijn nog niet in staat om alle zaken te regelen. Bij afspraken op school, de huisarts of de gemeente is het wenselijk dat u meegaat. Hun dochter helpt ze nu met al deze zaken, maar zij gaat stage lopen en kan hierdoor haar ouders niet altijd helpen.
Als u zowel Nederlands als Arabisch spreekt en u bent gemotiveerd om dit gezin te helpen, dan kunt u contact opnemen met Esther Seijkens van Welzijn Rivierstroom op 06 33421037."