Afbeelding
Foto:

Gratis op de foto bij Aalbers Dier & Tuin

ZETTEN - Op vrijdag 14 december is bij Aalbers Dier & Tuin op de Hoofdstraat 5 te Zetten Digitaalfoto.com, een van de beste dierenfotografen van het land, van 13.30 tot 19.00 uur aanwezig om een professionele foto van uw huisdier te maken.

Ook kunt u vragen te stellen aan onze externe gedragstherapeut en wordt uw huisdier voorzien van een lekkere snack! U krijgt gegarandeerd een leuke foto direct mee, u hoeft dus niet dagen lang te wachten tot u de mooie foto van uw huisdier aan de muur kunt hangen!

Wat zijn de mogelijkheden? Geen enkele verplichting. Meerdere dieren op één foto mag. Kinderen met dieren op de foto mag. Alle dieren zijn welkom. Zwartwit-, kleuren- en sepiafoto's. Foto op steigerhout, aluminium, canvas of glas. Foto vergrotingen met een prachtige fotolijst (direct klaar). Bij sommige vergrotingen krijgt u nog een set van foto's van twintig euro gratis of het digitale bestand. Sleutelhangers. Telefoonhoesjes voor alle smartphones. Sieraden. Aluminium waakbordjes met uw eigen tekst. Foto op een keramische tegel. Kortom; voor leuke acties, een gratis snack, advies en een leuke foto komt u op vrijdag 14 december van 13.30 tot 19.00 uur naar Aalbers Dier & Tuin in Zetten!

*Tip; als u uw hond of kat nog even wilt laten bijwerken door onze trimster, maakt u dan even vooraf een afspraak, op deze dag is ze al erg druk!