Afbeelding
Foto:

Opening vernieuwde Wapen Van Valburg

VALBURG - "Het Wapen Van Valburg geniet grote naamsbekendheid in de wijde regio en wij zijn dan ook trots dat wij dit nalatenschap voort mogen zetten. Wij vinden het namelijk belangrijk om mensen echt een avondje uit te bieden. Wij streven er dan allereerst ook naar om onze gasten gezelligheid te bieden en daar hoort een lekker glaasje wijn of een mals stukje vlees gewoon bij."


"In ons steakhouse gaan wij gebruik maken van een authentieke houtskool oven, waardoor het vlees een geweldige grill smaakt krijgt en het eten van een stukje vlees ineens een hele andere beleving wordt. Naast steaks serveren we ook diverse vis- en vegetarische gerechten waardoor ons restaurant uitermate geschikt is voor een leuke avond met vrienden, familie en collega's.

Ook kunt u in onze vernieuwde zaal terecht voor feesten, partijen, vergaderingen en bijeenkomsten. Door de verbouwing kunnen we de zaal op maat aanpassen waardoor deze deze ruimte biedt aan groepen van 25 tot wel 300 personen."

Het Wapen van Valburg is het derde restaurant wat Anneke en Toon Veens openen. In 2014 zijn ze begonnen met Pannenkoekenboerderij Aan de Linge in Hemmen. Hierna volgde in 2016 al snel Antonn in Zetten. Toen het Wapen van Valburg eerder dit jaar werd gesloten, zagen zij de kans om met een nieuw concept te starten.

"Het Wapen Van Valburg is beide kerstdagen geopend en u kunt bij ons terecht voor een overheerlijk viergangenkeuzemenu voor 39.50 euro. Dit menu kunt u bekijken op www.hetwapenvanvalburg.nl. Reserveren kan via email: info@hetwapenvanvalburg.nl of telefonisch: 0488 745081. Wij kijken ernaar uit iedereen weer te mogen verwelkomen in het vernieuwde Wapen Van Valburg."