Kerstbingo Echteld

ECHTELD - Op vrijdag 14 december organiseert Oranjevereniging Echteld haar traditionele kerstbingo.

Tijdens deze bingo zijn naast eetbare prijzen voor uw kerst diner ook ander prachtige prijzen te winnen. Aanvang 20.00 uur in de zaal van dorpshuis De Hoge Hof, dat vanaf 19.30 uur open is.

Spreekuur HVOB

ELST - HVOB houdt spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden.

Die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare). "Schroom niet om contact met ons op te nemen." Het spreekuur is in het kantoor van HVOB, Verdistraat 27a in Elst. Dit geldt voor iedere derde donderdag van de maand.

Taalvrijwilliger

gevraagd

KESTEREN - Een vrouw uit Kesteren is erg gemotiveerd om zich de Nederlandse taal zo snel mogelijk eigen te maken.

Ze volgt de inburgeringscursus en zou graag meer willen oefenen. Tijden kunnen in onderling overleg worden afgesproken. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Welzijn Rivierstroom op 06 334 21037 of een mail sturen naar estherseijkens@welzijnrivierstroom.nl.

Kerstsamenzang Heteren

HETEREN - Dinsdag 18 december wordt er in de sfeervolle rooms-katholieke kerk in Heteren een kerstsamenzang gehouden met medewerking van het christelijk gemengd koor De Lofstem uit Heteren.

Onder leiding van de heer A. Moll zijn er prachtige liederen ingestudeerd. Verdere medewerking verlenen Hans Erik Dijkstra (piano) en Alette Burghout, Marjolein Burghout en Margreet van der Spek (saxofoon). Voor de samenzang zijn er mooie liederen uitgezocht. De aanvang is 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte gehouden worden voor de onkosten van deze avond. Het belooft een mooie avond te worden en we hopen veel toehoorders te verwelkomen!

Voetbal Dodewaard

Zaterdag 15 december

Thuis

11:00 Dodewaard JO17-2 - DVOL JO17-3

14:30 Dodewaard 2 - Bennekom 7

Uit

12:15 DTS `35 Ede 9 - Dodewaard 3

Meer informatie staat op www.vvdodewaard.nl.