Vivezza Trio. (foto: Agnes Loonstra)
Vivezza Trio. (foto: Agnes Loonstra)

Vivezza Trio, een huisconcert bij Huis te Halve in Kesteren

KESTEREN - Het Cultureel Comité Neder-Betuwe sluit op 24 november het jaarprogramma af met het Vivezza Trio. Sprankelend, afwisselend en niet al te traditioneel, dat is het handelsmerk van het Vivezza Trio. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Ange´lique Heemsbergen.

Het trio verbindt muziek en publiek door gesproken toelichtingen. Inger, Nicole en Ange´lique ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Utrecht. In 2010 wonnen ze de kamermuziekmarathon van dit conservatorium en dat succes zorgde voor een reeks live radio-optredens, onder meer in het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw en in het programma Viertakt Podium.De beslissing om na hun afstuderen door te gaan als professioneel ensemble, bleek een goede: het Vivezza Trio is inmiddels een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Het trio trad op in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, De Oosterpoort en is regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4 en de Klassieken.Het Vivezza Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. Meer informatie staat op www.cultuurnederbetuwe.com. Welkom vanaf 19.30 uur. Het concert start om 20.00 uur. Kosten 12.50 euro per persoon, onder de achttien 7.50 euro.

Locatie: ’Huis ten Halve’, Nedereindsestraat 39, Kesteren. Een plaats reserveren kan door een email te sturen naar: dejonge.til@gmail.com.