Martijn Kardol. (foto: Marcel van den Broek)
Martijn Kardol. (foto: Marcel van den Broek)

Bang: cabaretvoorstelling van Martijn Kardol

ELST - Op zaterdag 1 december om 20:30 uur is Martijn Kardol in Theater De KiK met zijn voorstelling 'Bang'.

Martijn Kardol sleepte in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival in de wacht. Een unicum. “Een uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos”, schreef de Volkskrant.

Bang is het avondvullend debuut van deze doodgewone jongen uit Barneveld, die het publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen en werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken. Naast cabaretier is Martijn radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren.

Aanvang: 20:30 uur, kaartjes 17,50 euro, meer informatie op www.theaterdekik.nl

“Zo veel fijne zelfspot” (Volkskrant), “Hilarische anekdotes om de angst mee te bezweren” (Theaterkrant) en “een innemend verteller met een sterke timing” (NRC).

‘Bang’ is een van de sterkste debuutprogramma’s van de afgelopen jaren. Zorg dat je deze “begenadigd ouwehoer” (Theaterkrant) niet mist in de theaters!

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (Volkskrant)

“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” (DVHN)