HVOB -spreekuur

ELST - HVOB houdt iedere derde donderdag van de maand spreekuur van 19.00-20,00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare).

"Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB.

Verdistraat 27a in Elst."

Kerstmarkt

HEMMEN - Zaterdag 15 december is de jaarlijkse kerstmarkt van 's morgens 11.00 tot 's middags 17.00 uur in en rondom het dorpshuis in Hemmen.

Naast de markt treden dit jaar ook weer koren op en is er een fototentoonstelling in de kerk. Er zijn nog kramen te huur. Verdere informatie: 0488 451002.

High Tea op

zorgboerderij

LIENDEN - Op vrijdag 30 november is er op de zorgboerderij een high tea, samengesteld en geserveerd door medewerkers en gasten van Hoog-Broek.


Men is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. "Wij serveren dan verse thee en diverse soorten zoete en hartige hapjes. Aanmelden kan tot en met dinsdag 27 november. Bent u vegetariër of heeft u een dieet, laat het ons weten dan houden wij er rekening mee. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. De prijs bedraagt 15,00 euro per persoon. Mocht u geen vervoer hebben, wij kunnen u ophalen en weer thuisbrengen. Binnen de kernen Kesteren, Lienden en Ommeren zijn hieraan geen kosten verbonden."

Zorgboerderij Hoog-Broek, Burg. Houtkoperweg 6, Lienden; 0488 483208; info@hoogbroek.nl.

Adventsavond

DODEWAARD - Vrijdag 14 december zal de jaarlijkse adventsavond gehouden worden.

Deze avond is in sporthal De Eng, Dalwagen 78, Dodewaard. Aanvang 19.45 uur. Nadere informatie in een volgende uitgave.

Bingo bij Kantropa Oosterhout

OOSTERHOUT - Op vrijdag 23 november houdt de vogelsportvereniging Kantropa haar terugkerende bingo met de welbekende prachtige prijzen.

Ook zijn er diverse geldprijzen te winnen en levensmiddelendozen. De bingo bestaat uit acht rondes en de kosten daarvan zijn 4,50 euro. Ook is er de welbekende gratis ronde en verloting voor eenieder die meespeelt.

De aanvang van de bingo is 20:00 uur en de zaal is al open om 19:00 uur. De bingo zal gehouden worden in café/zaal Merkus aan de Dorpstraat 12 in Oosterhout.