Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team kon in de belangrijke wedstrijd tegen Westa geen vuist maken en verloor met 6-4. Diverse wedstrijden gingen nipt verloren. Marco Knaap, Lennard Springvloet-Dubbeld en André Jansen wonnen eenmaal en verder wisten Lennard en André het dubbelspel naar zich toe te trekken.

Team 2 versloeg Rhenus met 6-4. Rudy Gerritsen won als vanouds driemaal. Patrick van Alst was tweemaal trefzeker en won samen met Ramona ook het dubbelspel. Team 3 behaalde een belangrijke 8-2 overwinning. Tegenstander Drusus was niet op volle sterkte en daar maakte HTTC gretig gebruik van. Frank Balzer bleef fraai ongeslagen, Cees van de Lindeloof en Ruud van Kooij moesten een wedstrijd uit handen geven, verder ging het dubbelspel naar Cees en Frank.

Team 4 won tegen Revanche met 7-3 en behield de koppositie. Alaa Alsaaidi was met drie zeges prima op dreef. Yoeri Liethof won tweemaal en Berdien Lammers was eenmaal succesvol. Alaa en Yoeri wonnen ook het dubbelspel. Team 5 speelde, tegen Kr.& Vr., een spannende wedstrijd, met een 5-5 eindscore. Bart en Daan Barends wonnen keurig tweemaal en Bert Liethof voegde hier nog een punt aan toe.

Team 6 deelde de punten met Akris. In een leuke wedstrijd wonnen Ine Stap en Dani Vos tweemaal en bleef Sacha Colen eenmaal aan de goede kant van de score. Het jeugdteam gaat als een speer en staat inmiddels dertien punten voor op de nummer twee. Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom bleven, tegen TVO, zowel in het enkel als dubbelspel ongeslagen, derhalve een 10-0 eindscore.

Meer info over tafeltennis staat op www.httc71.nl.