Afbeelding
Foto:

Nieuw in Valburg:

nog meer service bij Attent/Groenteschuur

VALBURG - U ziet ze vast wel regelmatig rijden, de bezorgauto's van de grote supermarkten, maar ook die van de Valburgse Attent. Reuze handig als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen, of als je door andere omstandigheden niet in staat bent om zelf de boodschappen te halen. Maar wat is leuker dan zelf je winkelwagen vol te laden?

Je wilt de producten zien, voelen en soms ruiken. Je wilt op de hoogte blijven van het assortiment in de winkel. Kortom je wilt verrast worden! Daar springen Bep en Frits van Woudenberg van Attent Groenteschuur op in. Ze beginnen een nieuwe boodschappenservice op de zaterdagen, voor mensen die zelf niet de mogelijkheid hebben om de winkel te bezoeken. Frits haalt je thuis op en je kunt, met of zonder begeleiding, zelf je boodschappen uitzoeken in de winkel. Na het afrekenen stap je weer bij Frits in de auto en die levert je en je boodschappen in huis af. Heerlijk toch?

Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht is het handig om te weten wat er in de winkel aanwezig is. En… je komt vast bekenden (of onbekenden) tegen om een praatje mee te maken. Aarzel niet en maak een afspraak. Dat kan telefonisch, na 10.00 uur, bij Attent, 06 19995659.

Let op: deze gratis service is alleen beschikbaar op de zaterdagen.