Afbeelding
Foto:

Van kleine tuin met hoogteverschillen tot grote villatuin

Greenthree maakt exclusieve tuinontwerpen op maat

OPHEUSDEN – Met zijn jarenlange ervaring en inspirerende ideeën heeft Martin van Brenk, eigenaar van Greenthree, al vele tuinen een eigen karakter gegeven. Zijn creatieve tuinontwerpen zijn voor iedere tuin uniek omdat deze altijd zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Met een goed doordacht tuinontwerp van Greenthree bent u verzekerd van exclusiviteit.

'Het is de uitdaging om telkens weer een samenspel te zoeken tussen het interieur van iemands woning en de tuin daarbij. Iedereen heeft persoonlijke woonwensen en daar houd ik rekening mee. De tuin wordt zo echt een verlengstuk van de woonkamer. Om er een goed beeld van te krijgen, laat ik het tuinontwerp zien in een 3d-filmpje. Hierop is ook te zien hoe de nieuwe tuin er 's avonds uitziet, als de tuinverlichting aan is!'

Aan zijn enthousiasme is duidelijk te merken dat Martin passie heeft voor zijn vak. 'Ik ben altijd op zoek naar dingen die anders zijn', zegt hij lachend. Zoals het gebruik van exclusieve duurzame materialen; hiermee weet Greenthree zich te steeds weer te onderscheiden. Ook hoveniers in de regio weten de bijzondere stijl van Greenthree te waarderen, waardoor elkaars samenwerking regelmatig wordt gezocht. Bij Greenthree kunt u namelijk niet alleen terecht voor uw tuinontwerp maar ook voor de aanleg ervan. Verlichting, waterpartijen, beplanting en bestrating; het complete plaatje kan door Greenthree worden gerealiseerd. Benieuwd wat Greenthree voor uw tuin kan betekenen? Bel: 06 34209243 of kijk op www.greenthree.nl.