Maico poetst de tanden van het paard. (foto: C. Brokking)
Maico poetst de tanden van het paard. (foto: C. Brokking) Foto:

Welkom de werkplaats van Sinterklaas

RANDWIJK - Zaterdag 1 december is het zo ver. Dan gaan de deuren van de werkplaats van Sinterklaas in Randwijk weer voor één dag open.
Wil jij ook je pietendiploma halen? Kom dan ook!

De Sint en zijn Pietjes zijn heel druk bezig om alles klaar te krijgen voor ze het dak weer op gaan om de kadootjes weg te brengen. En omdat er steeds meer lieve kindjes bijkomen, staan de pieten te popelen om jullie als nieuwe 'hulppietjes' van alles te leren! Alle kinderen die de Sint en Pieten nog heel spannend vinden, zijn zaterdag 1 december welkom in Randwijk bij de werkplaats van Sinterklaas aan de Prinses Beatrixstraat 30.

Er is te kiezen uit twee tijden: 13.00 of 16.00 uur. De kinderen nemen een kijkje achter de schermen van de werkplaats van Sinterklaas en mogen allerlei pietentaken proberen uit te voeren. "Je mag met de Sint en pieten op de foto als je wilt en er is limonade en natuurlijk kruidnootjes! Als beloning krijgen jullie allemaal een Pietendiploma!"

Het programma duurt ongeveer anderhalf à 2 uur en papa's en mama's mogen natuurlijk gewoon mee komen! Meldt uw kind(eren) aan via Corin, telefoonnummer 06 23065302 of stuur een mail met de naam leeftijd en jullie telefoonnummer naar werkplaatsvansinterklaas@gmail.com.

Verkoop bij Bidt en Werkt

DODEWAARD - De verkoping door vrouwenvereniging 'Bidt en Werkt' in Dodewaard is vrijdagavond 2 november van 19.00 -21.00 uur en zaterdagmorgen 3 november van 10.00 - 12.00 uur.

Verkocht worden onder andere gehaakte kleedjes, gebreide sokken, creatief ingepakte cadeaus, wintervoer voor de vogels, gebak, (kerst)kaarten, sfeerartikelen van hout en boeken. Er is verder veel te doen: envelop trekken, gewicht raden, snuffelen in de rommelhoek en koffie/thee drinken met wat lekkers. "Kom ook gezellig langs! De opbrengst komt ten gunste van de Kerk. De verkoop is bij De Hoeksteen, Prinses Margrietlaan 13 in Dodewaard.