Prins Jos de Veelzijdige Doener met hofdames Karin en Herma. (foto: Suzanne Broekhuizen)
Prins Jos de Veelzijdige Doener met hofdames Karin en Herma. (foto: Suzanne Broekhuizen)

CV De Waalkanters gaan van prins wisselen

SLIJK-EWIJK - Wat gaat de tijd toch vlug, zeker voor een prins carnaval. De tijd voor de huidige prins, Jos de Veelzijdige Doener en zijn hofdames Karin en Herma, zit er al weer op. Op zaterdag 3 november neemt carnavalsvereniging De Waalkanters van hen afscheid.

Afscheid nemen is nooit leuk zeker niet als je dat doet van een fantastische prins. Hij en zijn hofdames zijn ons voorgegaan bij de diverse activiteiten en zijn goede aanjagers geweest. Versleten zolen van al die polonaises.

Dank is hiervoor op zijn plaats! "Deze dank kunnen we als carnavalisten ook uitspreken door bij het aftreden aanwezig te zijn. Na het aftreden van Prins Jos zal de nieuwe prins onthuld worden. Wie de nieuwe prins en hofdames/prinses gaa(n)t worden is alleen bij onze prinsencommissie bekend. En deze commissie heeft de gewoonte om de mond stijf dicht te houden als het om een nieuwe prins gaat.

Bent u nieuwsgierig hoe onze “oude” prins uitgeleid gaat worden en wie onze nieuwe prins wordt, dan nodigt De Waalkanters u van harte uit om op zaterdag 3 november de prinsenwissel mee te maken. De avond begint om 20.11 uur in Dorpshuis Beatrix en de toegang is vrij. Carnavalsvereniging De Waalkanters maakt er weer een gezellig feest van! Je moet er bij geweest zijn om er over mee te kunnen praten."