(foto: Harold van Beugen)
(foto: Harold van Beugen)

ZVO deelnemer

junioren/jeugdcircuit

OVERBETUWE - Zaterdag 20 oktober hebben achttien zwemmers van ZwemVereniging Overbetuwe deelgenomen aan het eerste junioren/jeugd circuit. Ze hebben samen veertig persoonlijke records gezwommen met een grootste verbetering voor Elke van Dorst.

Roos Stoteler behaalde de meeste persoonlijke records, liefst zes. Deze zwom zij op de 50m rugslag, 100m rugslag, 200m rugslag, 50m en 100m schoolslag. Verder behaalde ze op de 100m schoolslag een bronzen medaille. Elke van Dorst heeft vijf persoonlijke records gezwommen, op de 50m rugslag, 100m rugslag, 200m rugslag en 100m schoolslag. Elke behaalde op de rugslag een gouden medaille en op de schoolslag een zilveren. Vier persoonlijke records waren er voor Vera Scholten, op de 50m rugslag, 50m vlinderslag, 100m en 200m wisselslag.

Anouk van Beugen, Benjamin McCarthy, Luc McCarthy, Sarah Meande en Mats van der Rijst behaalden ieder drie persoonlijke records. Verder behaalden ze ook nog de nodige medailles, Anouk behaalde op de 100m schoolslag een zilveren medaille, Benjamin een gouden medaille op de 100m rugslag en een zilveren medaille op de 100m wisselslag. Sarah behaalde twee gouden medailles, op de 100m schoolslag en 100m wisselslag, Mats heeft ook twee gouden medailles behaald op de 100m rugslag en 100m wisselslag.

Verder zijn er nog persoonlijke records gezwommen door Nathan van Assen, Nour Habib, Isabel Koenders, Floor Kooij, Thomas Natte, en Joost Pollmann.

Esmee Wilcke, Stephan Willemse, Floor Kooij, Rosalie van Hulst en Nathan van Assen hebben ook nog één of meerdere medailles behaald. Het was een zeer geslaagde wedstrijd!