Impressie van WLDO 2017.(foto: Richard Rikken)
Impressie van WLDO 2017.(foto: Richard Rikken) Foto:

Wereldlichtjesdag Overbetuwe

Weet dat ook jij

-lief kind van mij, lief kind van ons-

een steen verlegde in een rivier op aarde

En dat het water er anders gaat dan voorheen

OVERBETUWE - Al meer dan twintig jaar wordt op de tweede zondag in december Wereldlichtjesdag georganiseerd. Op zondag 9 december om 18.30 uur vindt deze bijeenkomst voor de tweede keer plaats in de gemeente Overbetuwe.

Het is een moment voor iedereen in Overbetuwe die een kind wil gedenken. Niet alleen ouders, maar ook broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en iedereen die zich betrokken voelt bij het verlies van een kind, is welkom tijdens de samenkomst. Dit jaar vindt Wereldlichtjesdag Overbetuwe plaats in de Werenfriduskerk in de Dorpsstraat in Elst.

Tijdens de bijeenkomst steken we kaarsjes aan, noemen we namen van overleden kinderen en staan we in woord en gebaar stil bij het grote gemis. Na afloop is er gelegenheid om samen te zijn, na te praten en een kopje koffie of thee te drinken.

De toegang is gratis. Voor meer informatie en/of het doorgeven van een naam die mag klinken, kan gemaild worden naar: wereldlichtjesdagoverbetuwe@gmail.com. Wereldlichtjesdag Overbetuwe 2018 wordt georganiseerd door de uitvaartondernemers in Elst en ondersteund door lokale ondernemers zoals Drukkerij Herberts, Albert Heijn en 2Switch.