Een verwenmiddag en -avond voor de mantelzorgers!

OVERBETUWE - Op 8 november vieren we in de gemeente Overbetuwe de Dag van de Mantelzorg.

We gaan dit jaar de Mantelzorgers verwennen op diverse manieren: er komt een kapper, masseur, nagelstyliste, Reiki-behandeling, voedingsadvies, kleurenadviseuse, handlezer, beautyworkshop et cetera en natuurlijk is er een lekkere hapje en een drankje. Het middagprogramma wordt muzikaal omlijst door het optreden van Gerson van Manen op piano. Het avond verwenprogramma wordt muzikaal ingevuld door zangeres Marie-Christien en heeft ook weer enkele verwenworkshops.

Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe biedt deze feestelijke verwenmiddag en -avond aan, aan de mantelzorgers in de gemeente Overbetuwe. Er zijn dan ook geen kosten voor de mantelzorger aan verbonden.

Het middagprogramma start om 14.00 uur start het programma, de zaal is open vanaf 13.30 uur, het programma duurt tot ongeveer 16.00 uur. Speciaal voor de werkende mantelzorgers is er een avondprogramma. Het avondprogramma begint om 19.00 en duurt tot 21.00 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Beide muzikale evenementen vinden plaats in sociaal cultureel centrum De Wieken in Elst.

Uitsluitend toelating via aanmelding vooraf (vóór 2 november )en men kan voor één van de programma's kiezen. Voor jonge mantelzorgers (JMZ-ers) tussen de 4-18 jaar is er een eigen programma: op 14 november gaan we disco bowlen! JMZ-ers die bij KMO geregistreerd zijn, krijgen een uitnodiging. Zorg je voor iemand en sta je nog niet geregistreerd, meld je dan aan bij Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe of via de app 06 49881095, Marijke Arends.

U kunt zich aanmelden tot 2 november via info@mantelzorgoverbetuwe.nl, via telefoon 0481 350050 tussen 9.00 en 11.00 uur of via het loket van Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe in De Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst.