Afbeelding
Foto:

Verkoop van WeverStaete Huissen start op 3 november

Wonen met weids uitzicht

HUISSEN - De unieke plek op de hoek van de Weverstraat en de Rijnstraat in Huissen krijgt een prachtige bestemming. Begin 2019 start de bouw van WeverStaete, vanaf 3 november gaan de luxe appartementen en penthouses in de verkoop.

Het karakteristieke, duurzame pand heeft op de begane grond een royale bedrijfsruimte. De drie verdiepingen daarboven bestaan uit luxe appartementen en penthouses met een weids uitzicht.

De eerste en tweede verdieping tellen samen acht ruime appartementen. De bovenste verdieping heeft twee luxe penthouses. De appartementen zijn voorzien van een balkon met uitzicht over de groene uiterwaarden. De penthouses hebben buitenruimtes aan beide zijden, met uitzicht over stad én natuur.

Unieke locatie

WeverStaete verrijst op een unieke locatie. Het luxe wooncomplex ligt aan de rand van Huissen, nabij prachtig natuurgebied. Het stadscentrum ligt op een steenworp afstand.

Duurzaam wonen

Het pand wordt duurzaam en met het oog op de toekomst gebouwd: compleet gasloos. Warmte wordt opgewekt door lucht-waterpompen en zonnepanelen leveren stroom.

Bouwplan

Na jarenlange plannenmakerij legde de cultuurhistorische rapportage van SteenhuisMeurs uiteindelijk de basis voor de bouw van dit appartementencomplex. Van Wijk Vastgoed en De Jong & Lafeber Architecten ontwikkelden vervolgens in samenspraak met de gemeente dit mooie definitieve plan.

Interesse? Op zaterdag 3 november start de verkoop van de appartementen en penthouses. U bent van 12.00 tot 14.00 uur welkom in het kantoorgebouw Quadrant A15 aan de Primulalaan 2a in Huissen.

Neem contact op met Open Makelaars uit Arnhem via 026 7502750 of ga naar www.weverstaete.nl. Wees er snel bij!