Afbeelding
Foto:

Live muziek in café bij Tante: 'castle lords and lady'

ELST - Jazeker, de kasteelheren hebben hun 'lady' weten te behouden. Niet alleen 'lords' maar ook een 'lady' betekent dat het jaarlijkse optreden in café bij Tante absoluut een aanrader is!

Kom komende zondag 28 oktober naar café bij Tante en ervaar het zelf. De Castle Lords is een vijfpersoons formatie en speelt blues, rock en soul. Hoewel de band pas in 2013 gezamenlijk muziek maakt, bestaat ze uit zeer ervaren muzikanten. Er was vanaf het begin een muzikale klik en is uitgegroeid tot een geweldige band met afwisselende covers. De bandleden spelen rustige blues, stevige rock, swingende soul en prachtige ballades. Veel bekende nummers passeren de revue, waar vele golden oldies nieuw leven in wordt geblazen. Vanaf 2017 dus versterkt met een 'lady'-zangeres.

Het optreden is van 15.00 – 18.30 uur. Het is absoluut de moeite waard om binnen te stappen op zondagmiddag 28 oktober. Entree is vrij. De deur op de Stationsstraat 5 is vanaf 14.00 uur open, de 'castle lords and lady' zalom 15.00 uur van start gaan. Meer informatie staat op www.cafebijtante.nl.