Afbeelding

Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Driel

DRIEL - Op zaterdag 10 november wordt er door Kledingbeurs Driel voor de tiende keer een najaarskinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Met hulp van vele vrijwilligers wordt er weer een mooie beurs van gemaakt.


De beurs vindt plaats van 9.00 tot 12.00 uur in de sporthal van zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel. Voor een klein prijsje kunt u winter kinderkleding in de maten 50 - 176 aanschaffen. Ook biedt de beurs speelgoed, verkleedkleding, dvd`s, cd`s, boeken, gezelschapsspellen, babyartikelen en schoenen aan.
Boven op de genoemde prijzen wordt vijftien procent extra berekend voor alle onkosten. We vragen u zoveel mogelijk gepast te betalen, pinnen is niet mogelijk.

De toegang tot de beurs is gratis. Er mogen helaas geen (hand)tassen, buggy`s, maxi cosi`s, draagzakken mee naar binnen. Dus portemonnee of geld in de broekzak; u ontvangt bij binnenkomst van ons een bigshopper. Na het shoppen levert u de bigshopper weer in en ontvangt u (indien gewenst) gratis een tas om uw gekochte spullen mee naar huis te nemen.

De beurs groeit nog altijd (er zijn meer verkopers dan ooit!). Daarom is het niet meer mogelijk om u aan te melden voor het verkopen van uw kinderkleding en/of speelgoed. Wilt u op de hoogte blijven van de aankomende beurzen, dan kan dat door ons te liken op Facebook of door ons een mailtje te sturen naar kledingbeursdriel@hotmail.com.

Goed doel

De overgebleven kleding en speelgoed wordt geschonken aan het goede doel; stichting Gratis2dekansje in Nijmegen. Deze stichting helpt mensen die het goed kunnen gebruiken met kleding, speelgoed, meubels en huisraad.