Politie en Brandweer te gast bij seniorenvereniging

ELST - Op woensdagmiddag 31 oktober zullen politievoorlichters inzicht geven over de vaak onderschatte snelheidsgevaren van E-bikes, de sluwe babbeltrucs aan uw voordeur en hoe u overdonderd wordt, maar ook uw eigen inschatting over uw verkeersveiligheid op de weg en w.v.t.s.k.

Na de pauze zullen brandweeradviseurs een terugkoppeling maken naar een vorig bezoek, wat herinnert u zich nog, hoe belangrijk is de vluchtweg als er ooit brand ontstaat in uw woning, wat u vooral wel moet doen en wat u vooral niet moet doen. Zij zullen dit deels op humoristische wijze brengen zodat de herinnering hieraan u extra alert maakt in eigen woning. Twee gratis veiligheidspresentaties, die mag u niet missen.

Deze presentaties worden gegeven in wooncentrum Wervershove, Grote Molenstraat 50 in Elst, is gratis toegankelijk voor de 55+ van OverBetuwe, men hoeft zich vooraf niet aan te melden en is welkom. Vanaf 13.30 uur is de zaal open en om 14.00 uur start de Politie met de presentatie. Info: rvnistel@outlook.com of zie www.KBO OverBetuwe.nl.