Filmavond voor Wells of Joy

LIENDEN - Op vrijdagavond 2 november draait de film Fireproof bij de Open Deur, Papestraat in Lienden

Fireproof vertelt het verhaal van brandweerman Caleb Holt en zijn vrouw Catherine. Caleb redt in zijn dagelijks leven regelmatig mensen en leeft volgens de erecode van zijn brandweerteam: laat nooit je partner achter! Het huwelijk van Caleb en Catherine kent grote spanningen. Een scheiding wordt gepland. Een gesprek met zijn pas tot geloof gekomen vader doet Caleb besluiten om een uitdaging aan te gaan: veertig dagen lang gaat hij aan de hand van een boek (The Love Dare) proberen zijn huwelijk te redden en te investeren in zijn relatie. Maar gaat hem dat lukken?

Iedereen vanaf 15/16 jaar is welkom. Om 19.30 uur start de film. Om 20.30 uur is er pauze met koffie, thee, limonade en iets lekkers. De afsluiting is om 22.00 uur. De entreeprijs bedraagt inclusief drankje en iets lekkers 5,00 euro per persoon. De opbrengst van deze avond is voor Wells of Joy in Malawi.

Wells of Joy biedt zorg aan kwetsbare groepen, zoals HIV/aids patiƫnten en weeskinderen. Dit wordt gedaan door het bieden van thuiszorg, medicijnen, goede voeding en dagopvang voor weeskinderen. Verder is het de missie van Wells of Joy om bij hun activiteiten Gods liefde en mededogen te delen, zodat de mensen geraakt worden en met God verder willen leven.

"Fireproof is een mooie film met een diepe boodschap en echt een aanrader als je wilt investeren in je relatie en huwelijk. Boeiend tot het eind en herkenbaar voor iedereen. Nieuwsgierig hoe het afloopt? Welkom!"