Fanfare-orkest Willibrordus. (foto: Mevrouw Van Workum)
Fanfare-orkest Willibrordus. (foto: Mevrouw Van Workum)

Kijk. luister en speel mee!

HERVELD - Op maandag 29 oktober kan iedereen weer komen kijken, luisteren en eventueel meespelen met de repetitie van muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Herveld-Andelst. Ongeacht hoe lang je al muziek maakt, als je een blaasinstrument speelt zoals bugel, trompet, trombone, bariton of sax, kun je al meedoen. Ook slagwerkers kunnen aanschuiven!

De muziekvereniging heeft een jongerenorkest Future, waarin de jeugdleden vanaf ongeveer tien tot ca. twintig jaar spelen, een fanfare-orkest voor muzikanten vanaf A-niveau (diploma is niet nodig) en een slagwerkgroep. Maar ook als je nog geen instrument bespeelt en graag eens wilt weten hoe het is om in een orkest mee te spelen, kun je natuurlijk komen kijken!

De repetitie van Future is van 18.50-19.20 uur; de fanfare repeteert van 19.30-20.45 uur en de slagwerkgroep van 21.00-22.00 uur in de grote zaal van De Hoendrik in Herveld. Momenteel wordt er hard gerepeteerd voor het kerstmatinee op zondag 9 december waarbij het koor Musica Amare uit Elst mee gaat doen.

"Mocht je niet op 29 oktober kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn in meespelen bij onze vereniging, of graag muziekles of een paar opfrislessen willen gaan volgen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via willibrordus.ha@gmail.com. De eerste zes lessen of repetities zijn gratis om rustig te kunnen bekijken of onze vereniging bij je past."