Leuk toch! (foto: J. Zwier)
Leuk toch! (foto: J. Zwier)

Wil je ook de sier maken met een zelf geweven armband?

ELST - Wil je ook de sier maken met een zelf geweven armband? Ga dan met Forte Fit en Antoinette Hermsen mee op ontdekkingsreis! Zij heeft een grote passie voor kleine glaskraaltjes en wil die graag met je delen.

Er zijn verschillende soorten weefraampjes aanwezig. Ook kun je kiezen uit prachtige miyuki glaskralen (speciaal gemaakt voor het weven) die in vele mooie kleuren beschikbaar zijn. Er wordt gewerkt aan de hand van voorbeelden. Je leert de draden opspannen, het weven zelf, het afhechten en het afwerken van de armband met klittenbandsluiting.

Plezier, gezelligheid en sociale contacten staan bij deze cursus voorop. Er wordt bewust gewerkt met kleine groepen (maximaal vier deelnemers), waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Als de belangstelling van de deelnemers er is, wordt er door de docente veel achtergrondinformatie gegeven. Denk daarbij aan kleurwerking van de door jou gekozen kleuren.

De hieronder aangegeven data zijn niet de enige mogelijkheden. Het is dus raadzaam om ook contact met ons op te nemen als een andere periode beter uitkomt.

De cursus 'Armband weven met kralen' is Bij Antwa, Prins Hendrikstraat 72, Elst voor groep 1 op 16 -11, 23-11 en 30-11; voor groep 2 : 07-12, 14-12 en 21-12 op diverse tijden ochtend: 10.00 uur – 12.30 uur, middag : 14.00 uur – 16.30 uur. Cursusprijs: 54,00 euro voor drie lessen, exclusief materiaal van 3,50 - 6,00 euro.

Heb je interesse in deze cursus, neem dan contact op met Lene Schetters, 0481 372072; Lene.schetters@upcmail.nl; www.fortefit.nl.