Zoiets kun je maken met katoen. (foto: J.Zwiers)
Zoiets kun je maken met katoen. (foto: J.Zwiers)

Met katoen valt veel te doen

ELST - Ga met Forte Fit en Antoinette Hermsen mee op ontdekkingsreis! De rode draad door deze cursus is het werken met katoen in allerlei vrolijke kleuren.

In de eerste bijeenkomst leer je een armbandje te knopen in je lievelingskleuren. Vervolgens leer je in de tweede bijeenkomst om kleine hartjes te haken die je met kralen verwerkt tot een mooie hartjeshanger. Tenslotte wordt in de derde (en laatste) bijeenkomst een dromenvanger gemaakt of een klein buideltje gehaakt.

Plezier, gezelligheid en sociale contacten staan bij deze cursus voorop. Er wordt bewust gewerkt met kleine groepen (maximaal vier deelnemers), waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Als de belangstelling van de deelnemers er is, wordt er door de docente veel achtergrondinformatie gegeven. Denk daarbij aan kleurwerking van de door jou gekozen kleuren.

De aangegeven data zijn niet de enige mogelijkheden. Het is dus raadzaam om ook contact met ons op te nemen als een andere periode beter uitkomt. Wellicht dat we in staat zijn om meer groepen te laten draaien.

Creatief met katoen' is bij 'Bij Antwa', Prins Hendrikstraat 72, Elst op diverse data (periode 1 : 15 -11, 22-11 en 29-11; periode 2 : 06-12, 13-12 en 20-12) ’s ochtends, 10.00 – 12.30 uur. De cursusprijs exclusief materiaal is 54,00 euro voor 3 lessen. (Materiaal: 2,00 - 5,00 euro). Heb je interesse in deze cursus, neem dan contact op met: Lene Schetters, 0481 372072, Lene.schetters@upcmail.nl (www.fortefit.nl).