Repair Café Elst. (foto: Peter van Kempen)
Repair Café Elst. (foto: Peter van Kempen)

Repair Café in Elst

OVERBETUWE - Hebt u thuis defecte huishoudelijke apparatuur of elektrisch gereedschap dat niet meer werkt, kom dan naar het repair café in de Overbetuwe in Elst of Randwijk.

De vrijwilligers van het Repair Café Overbetuwe staan op donderdag 25 oktober en vrijdag 2 november weer klaar, om kapotte spullen te repareren. Het gaat hier bijvoorbeeld om elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, lampen maar ook om kledingreparatie. (Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café). Ook voor vragen op het gebied van de computer of tablet kunt u terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de USB-stick of een vastgelopen programma.

Het repair café in Elst vindt plaats op donderdag 25 oktober 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42 (midden in de winkel).

In Randwijk staan de vrijwilligers klaar op vrijdag 2 november van 19.00-21.00 uur in het cultureel centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a. De daaropvolgende bijeenkomst van het repair café in Elst is op donderdag 29 november. In Randwijk op vrijdag 7 december. De tijden zijn hetzelfde.