Afbeelding

Ervaar wat kleur met je doet

ELST – Eigenaresse en kleurconsulente Gonnie Ruijters van Kleureffect.nl, adviseert als kleurconsulente over welke kleuren het beste bij je passen. Een juiste kleurkeuze maakt dat je er mooier, gezonder en energieker uitziet.

Gonnie's interesse voor kleuranalyse is ontstaan door haar werk als opticien. Daarbij is het belangrijk dat de kleur van het montuur in evenwicht is met je uitstraling of zelfs iets toevoegt. Gonnie heeft haar opleiding voor kleurconsulente in 2009 afgerond. Omdat visagie een belangrijk onderdeel is dat bij de kleuranalyse aan bod komt, heeft ze daarna ook een cursus visagie gevolgd.

Persoonlijke kleuranalyse
"Tijdens een persoonlijke kleuranalyse bepalen wij samen welke kleuren, kleding en make-up het beste bij je passen. Dit doen we aan de hand van je natuurlijke kleurtype dat gebaseerd is op de kleur van je ogen, haar en huid. Bij het gebruik van de juiste kleuren krijg je een harmonieuze uitstraling en zie je er gezonder en aantrekkelijker uit."

Een persoonlijke kleuranalyse duurt ruim twee uur waarbij kleding, stijl en make-up aan bod komen. Daarnaast zijn er ook regelmatig workshops voor maximaal zes personen, een leuke invulling voor bijvoorbeeld een vriendinnendag of personeelsuitje. Een kleuranalyse is een eenmalige investering, waarvan je je hele leven plezier hebt en heeft meerdere voordelen, zoals dat je niet meer twijfelt over welke kleuren je het beste staan. Daarnaast maak je betere kledingcombinaties en je bespaart geld doordat je geen miskopen maakt.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Gonnie Ruijters en ervaar zelf wat kleur met je doet. Kleureffect.nl; 0481 375139 of 06 27164967; www.kleureffect.nl.