(foto: Grisja Geilvoet)
(foto: Grisja Geilvoet) Foto:

Open Podium Elst

in zaal Onder de Toren

ELST - Het seizoen 2018-2019 van het Open Podium Elst begint op vrijdag 26 oktober. Een nieuw seizoen op een nieuwe locatie (Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst) waar talentvolle zangers, zangeressen, singer-songwriters en bands de gelegenheid krijgen zich te presenteren.

Wie altijd al op het podium wil staan, of wie zin heeft om een keer het publiek te laten horen wat hij/zij zoal in zijn/haar mars heeft, kan dat doen tijdens het Open Podium. Dat aanbod geldt ook voor bandjes. Vanaf 20.30 uur kunnen deelnemers het aanwezige publiek verrassen met hun optreden. De benodigde apparatuur, zoals versterker en microfoons, is in de zaal aanwezig. Dus, wie een instrument bespeelt, of in een band speelt, of zingt is op het open podium van harte welkom. Aanmelden kan via 06 53868766.

Optreden
Op 26 oktober staat een optreden gepland van zangeres Alysa uit het Liemerse Herwen. ,,Ik ben al heel wat jaren actief in de muziek. Ik breng veelal countrymuziek ten gehore, maar ook Nederlandstalige liedjes en eigen werk. Dat gaat van luistermuziek tot aan hele herkenbare meezingers en heerlijke dansnummers”, licht Alysa haar repertoire toe.

Ook de formatie Tricky Knights doet die avond van zich spreken met een aantal rockcovers. ,,Wij zijn een band met een enorme hoeveelheid ervaring”, vertelt Grisja van Tricky Knights. ,,Wij spelen covernummers variërend van Gary Moore tot Live.

Publiek is bij het Open Podium altijd welkom. De entree is gratis. Info: www.muziekinelst.nl/open-podium.