Afbeelding
Foto:

Ouderwets naar de disco

ZETTEN/ANDELST - Zaterdag 20 oktober kan een ieder weer eens ouderwets naar de disco net als in de jaren zeventig en tachtig. Dit is de eerste activiteit na de mooie zomer in een reeks van muzikale avonden.

In het Vuurspoor Veiling Café (in de voorliggende zaal van het restaurant) staat alles gereed voor een discoavontuur uit een roemrijk verleden. DJ Richard heeft onder het stof alle discoknallers van weleer opgezocht om weer eens heerlijk te kunnen swingen op Chic, Stevie Wonder en Aretha franklin. Heerlijke soul en disco. In combinatie met de lichteffecten -die toentertijd nog heel vooruitstrevend waren- is de ambiance verzekerd in juiste omgeving van de oude mijnzaal van de vroegere veiling.

De disco avond wordt gehouden in het Veilingcafé, de zaal naast het barbecuerestaurant aan de Wageningsestraat 35 in Zetten. Aanvang is om 21.00 uur en er wordt geen entree geheven.

Het is heerlijk in Lienden

LIENDEN - Onder het motto: 'Het is hier heerlijk!' organiseren Welzijn Rivierstroom en Zorgcentra de Betuwe een sfeervol herfstavondgesprek voor en met inwoners uit Lienden.

Waar zijn we trots op? Waar worden we blij van? Wat kan er beter in Lienden? Waar zien we verbeteringen, die we belangrijk vinden en die we samen voor elkaar willen krijgen?

De bijeenkomst vindt plaats in Blommenland, op maandag 22 oktober van 19.30 – 22.00 uur. Inlichtingen: Marien van Schijndel, marienvanschijndel@welzijnrivierstroom.nl of Caroline van Gessel c.v.gessel@stzdb.nl.