Opvangruimte Roma-kinderen.
Opvangruimte Roma-kinderen.

Volgens kenners de leukste drive in de regio en ver daarbuiten

Bridge-drive voor Roemenië

HETEREN - Ook dit jaar organiseert de stichting Barátok Románia uit Heteren een benefietbridgedrive. De opbrengst zal worden besteed aan de opvang van Roma-kinderen in de gemeente Hodod. Na schooltijd krijgen zij een warme maaltijd en extra lessen.

De bridge-drive is zaterdag 10 november in zalencentrum De Bongerd aan de Flessestraat 54 in Heteren. Aanmelden kan vóór 4 november uitsluitend bij Jan te Kloeze (jantekloeze@gmail.com; Elzenpas 2, 6666 HE Heteren). De aanmelding graag met vermelding van speelsterkte en NBB-lidmaatschapsnummer (indien van toepassing.

Inschrijving kost 25 euro per paar, te voldoen door dit bedrag over te maken naar NL64 INGB 0006 8798 54, t.n.v. Stichting Barátok Románia. Niet-NBB-leden betalen 0,50 euro extra. De aanmelding is definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

De aanvang van de drive is 13.30 uur; prijsuitreiking circa 17.15 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door lokale sponsors. Het hoogst haalbare is de wisselbeker. Na afloop zorgt de stichting Barátok Románia voor een Roemeens hapje en een rondje Pálinka. Sponsor van de bridgedrive is B.C. 3 Sans-Atout uit Herveld.