Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team ging in Cuijk tegen Cevelum met 7-3 ten onder. In een gelijk opgaande wedstrijd gingen de nodige 'vijfsetters' verloren. Meriam Willemse kwam met twee zeges prima voor de dag en Lennard Springvloet-Dubbeld won eenmaal.

Team 2 behaalde, tegen koploper Bit.nl, een sensationele overwinning. Johan Soppe knokte zich naar twee zeges. Frank Balzer volgde dit goede voorbeeld en samen wonnen ze ook het dubbelspel. Cees van de Lindeloof wist eenmaal te scoren. Team 4 speelde de topper tegen TCB en wist knap met 6-4 te winnen. Door dit goede resultaat staat men nu op een gedeelde eerste plaats. Yoeri Liethof speelde een puike wedstrijd en bleef ongeslagen. Anette Frederiks won fraai tweemaal en Alaa Alsaaidi was eenmaal succesvol.

Team 5 kreeg lijstaanvoerder Rhenus op bezoek en begon de wedstrijd zeer sterk, binnen de kortste keren stond men met 4-0 voor. Later kwam Rhenus beter in zijn spel, maar HTTC wist toch met 6-4 te winnen. Sterk optreden van Erik van Welie en Daan Barends, beide tweemaal winst. Bart Barends won eenmaal. Bart en Daan wonnen op overtuigende wijze het dubbelspel. Team 6 blijft bovenin meedraaien. De moeilijke uitwedstrijd tegen Victoria leverde vijf punten op. Rogier van Balgooi bleef andermaal ongeslagen en Ine Stap wist eenmaal te scoren. Sascha Colen en Rogier wonnen keurig het dubbelspel. Het jeugdteam wist de topwedstrijd tegen Sethone met 7-3 te winnen en gaat rechtstreeks op het kampioenschap af. Bodhi Lindeboom won driemaal en Niels Loeffen tweemaal. In het dubbelspel waren Bodhi en Niels ook prima op dreef.

Meer info staat op www.httc71.nl.