Afbeelding

Iedereen welkom

bij 'Horse Magic for Kids'

DRIEL - Initiatiefneemster Susan de Klein wil middels Horse Magic for Kids iedereen kennis laten maken met de magische krachten van paarden.

Susan de Klein, zelf al jaren Grand Prix amazone, heeft onlangs te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek is verklaard vanwege galblaaskanker. Het zit niet in haar aard om bij de pakken neer te gaan zitten en bedacht zich geen moment om de mensen kennis te laten maken met de magische krachten van paarden.

Samen met vele vrijwilligers en sponsoren is er op zondag 28 oktober een bijzondere dag georganiseerd met de titel 'Horse Magic for Kids'. Susan ondervind tijdens haar ziekte bijzonder veel steun aan haar paarden Déja Vu en Santo. Het is dan ook haar wens om deze bijzondere ervaring met zoveel mogelijk chronisch zieken maar ook 'gezonde' kinderen en hun ouders te delen.

Tijdens deze bijzondere dag zullen er diverse shows met zowel paarden als pony's te bewonderen zijn. Tevens worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals paard of pony rijden, het versieren van hoefijzers, schminken, poetsen en knuffelen van de paarden, springkussens en een grote loterij waarmee leuke en aanzienlijke prijzen te winnen zijn.

Ook zullen er leuke presentjes worden uitgedeeld aan de kinderen. Iedereen is deze dag welkom bij Stal De Drielse Vrijheid, Honingveldsestraat 6a te Driel. Entree bedraagt 2,50 euro per persoon. en het programma begint om 13:30 uur en zal rond 17:30 uur eindigen. Alle opbrengsten van deze dag komen geheel ten goede van de KWF kankerbestrijding. Susan de Klein: "Ik hoop dat dit een supergeslaagde leuke dag gaat worden."